Behandling

I balans eller ur balans

Body  harmony är nyckeln

Body Harmony - N´body joy - Life in harmony

En body harmony behandling


Ibland är man allt annat än just i balans. Upptagen mitt i nuet men ändå så lång borta, ifrån sig själv-

eller upplevelsen av förvirring, mitt i livet, med så mycket i huvudet så man aldrig får ro.

eller möjligen en håglös känsla av vilsenhet eller saknad av något mer…


Tänk dig att du hittar metoden och kan slappna av och låta kroppen guida dig till balans.

Känna hur pusselbitarna faller på plats och vägen till målet klarnar

En ström av energi och riktning i livet
En Body Harmony behandling kan ta en timme. Sessionen slutar när kroppens inbyggda vishet säger till.

Lämplig klädsel är t ex bekväma byxor och en enkel tröja. Jag utgår från dina önskemål om sessionen, din kroppshållning och vad ditt kroppspåk säger. Under behandlingen ligger du på en bänk eller sitter på en stol. Genom en mycket lätt beröring så påminns kroppen om möjligheten att slappna av och släppa minnen, känslor och invanda mönster. Kroppen själv ges tid att hitta den mest gynnsamma lösningen/positionen för bästa rörlighet och flöde. När så faller sig så kompletterar jag med olika metoder som jag studerat och ger dig den skräddarsydda behandlingen som jag själv skulle vilja ha. Oftast så känner många en lättnad och en frihet, då man upptäcker nya möjligheter och sensationer i sin kropp.

 

Denna metod är perfekt för att låta kroppen finna sin naturliga lösning vid fysiska besvär. Med kroppen, istället för mot den. Body Harmony hjälper dig också att bryta emotionella och mentala begränsningar. Vi hittar den trygghet i din kropp som du jämnt bär med dig. Denna behandling är ett utmärkt redskap för att utforska och utveckla dina själsliga gåvor. Du får ett stöd och ankare för god andlig grundning. Denna metod passar alla.

 

VälkommenZonterapiNär jag trycker på zoner i fötterna skickas signaler via meridianer och områden aktiveras. Här når man även djupare nivåer.

Jag väver in detta tillsammans med fler tekniker och använder den som en del  av behandlingen eller utifrån klientens önskemål