Info

I balans eller ur balans

Body  harmony är nyckeln

Body Harmony - N´body joy - Life in harmony

Om Lyggemark


Jag är i grunden en tekniker som genom mitt intresse för kampsporter och allmän nyfikenhet börja undra hur man kan hjälpa människor. Det hela började med zonterapi som gav bra resultat trots att jag då inte gått någon utbildning utan var självlärd. Sedan började utforskandet av en rad metoder med kurser som tagit mig till stora delar av världen.

 

Jag uppskattar själv mest den mjuka beröringen även om en zonterapi behandling är synnerligen effektiv. Men resultaten som lätt beröring ger förbluffar mig fortfarande och det är den upplevelsen där varje session är unik och ny som är så fascinerande.  Det är dessa sensationer av glädje och frihet som jag vill fortsätta förmedla. Att påminna om att det finns så mycket mer att uppleva utan att resa bort. Att påminna om att det finns så mycket mer att uppleva genom att komma hem, hem i sig själv. Att  känna att kroppen är allt. Både fri, glad, rörlig, balanserad, energifylld men samtidigt en källa till nya möjligheter.

Mer inspirationer och tekniker jag använder i min behandling

"You dont know the water until you swim it."

 

Don McFarland

Grundaren av Body Harmony

 

Body Harmony har utvecklats av amerikanen Don McFarland efter mer än 50 års studier och erfarenheter av olika kroppsterapier. Metoden bygger på att inte forcera kroppens vävnader eller energier. Ibland så kallar man det low velocity tekniker, bäst beskrivet som låghastighets "manipulation".